Een griezelig lekkere aardbei
Dit is een spookachtig lekkere traktatie!
- Was de aardbeien voorzichtig (je kunt het steeltje eraan laten zitten).
- Breek de witte chocolade in stukjes en doe deze in het pannetje.
- Verwarm de chocolade op laag vuur een blijf roeren terwijl de chocolade langzaam smelt.
- Haal de pan van het vuur, pak de aardbeien bij het kroontje vast en dip ze in de gesmolten chocolade.
- Leg de spookjes op een bord en vorm eventueel met een prikkertje een mooie staart.
- Breek de donkere chocolade in stukjes en doe deze in het pannetje.
- Verwarm de chocolade op laag vuur een blijf roeren terwijl de chocolade langzaam smelt.
- Haal de pan van het vuur.
- Geef de spookjes een gezicht met de donkere chocolade (ik gebruik zelf een grote prikker om het aan te brengen).
Ingrediënten
- witte chocolade
- donkere chocolade
- aardbeien