Chocolade caramel taart
- Doe de boter, suiker, het meel en de eidooier bij elkaar en kneed dit tot deeg.
- Rol het uit en leg het in een ingevette taartvorm.
- Bak de taart 15 minuten blind op 180 graden; neem de steunvulling eruit en bak nog eens 15 minuten.
- Laat de taart afkoelen.
- Haal het etiket van het blikje melk, zet het in een pan kokend water en laat het 4 uur koken; tegen die tijd is de inhoud caramel geworden.
- Giet deze in de taart.
- Smelt de chocolade met de room en giet dit op de caramel.
- Laat de chocolade caramel taart afkoelen alvorens deze te serveren.
Ingrediënten
- 175 gram zelfrijzend bakmeel
- 100 gram boter
- 150 gram chocolade
- 4 eetlepels suiker
- 2 eetlepels room
- 1 blikje gecondenseerde gezoete melk
- 1 ei